SZEPTEMBER 01. a változás napja!

 

Megnyitottunk!

Budapest, XV. ker. Szentmihályi út 171. (a China Mart bevásárlóközpont alsó szintjén).

A már megszokott professzionális technikai, és szakmai háttér, a változatos, vidám, hatékony és közkedvelt edzések immáron új, méltó helyen!

Három évvel ezelőtt, amikor megnyitottuk a Hannibal Cross Gym-et, valamennyire már akkor megelőztük a korunkat. Bár abban az időben még csak néhány hasonló szolgáltatást nyújtó környezet tevékenykedett, mi egy igen komoly minőséget, és színvonalat állítottunk fel! Ezt megőriztük azóta is, sőt tartottuk a lépést a közben egyre másra nyíló funkcionális tréning szolgáltatást nyújtó termek mellett!

Ráadásul, nekünk van egy igen nagy erényünk a kimagasló minőségű technikai felszereltségünk, eszközparkunk, és komoly szakmai hátterünk mellett! Ez pedig a családias, összetartó, jó hangulatú légkörünk!

Viszont amiből az erényünk fakadt, az picit már a kezdetektől az egyetlen hátrányunk is volt… Ez pedig a korlátaink, vagyis a nem túl nagy helyiségünk. Ennek ódiumait, már korábban is éreztük, de mostanra olyannyira zavaró lett ez a tény, hogy ha ez nem oldódik meg, az már a szolgáltatásunk minőségének a rovására mehet… Kinőttük a jelenlegi termünket! Ez bizonyos szempontból jó, viszont ezt a „problémát” meg kell oldanunk, változtatnunk kell ezen! A zsúfoltság nem párosul megfelelő komfortérzettel, az ideális környezet elveszíti mivoltát, a balesetveszélyről nem is beszélve! Valamint eljutottunk arra a szintre, hogy nem fogunk tudni újabb vendégeket befogadni, akiknek nem tudjuk kielégíteni a funkcionális tréning, a Crossfit iránti csillapíthatatlan vágyukat! Ez pedig tarthatatlan!

Mi arra törekszünk, hogy a lehető legideálisabb feltételeket teremtsük meg számotokra!

Hosszú, aprólékos, és alapos keresés következményeképpen, megtaláltuk az ideális környezetet, az új helyszínt! Háromszor nagyobb a jelenleginél, szám szerint 300 m2 az alapterülete. Ha egyszer körbefutjuk, (és van rá mód) csak az 75 méter… A tervezett eszközöket érintő fejlesztésekkel is, lényegesen nagyobb szabad felület, és hely marad, ez által optimálisabbak lesznek a körülmények  a zavartalan sportoláshoz!

A környezet nagyon jó, igényes, kulturált! Tömegközlekedéssel rendkívül jól megközelíthető, a gépjárművel érkezők, pedig ingyenesen parkolhatnak! Mindezek mellett, számtalan olyan adottsága van, és lehetőségeket rejt, amelyek megerősítettek bennünket abban, hogy ezt a helyszínt válasszuk! Ez pedig a China Mart bevásárló központban van, amely az Asia Center mellett található! Természetesen pl. a nyitva tartás is a régi marad, de az órarend sem változik a megszokotthoz képest, sőt inkább bővülni fog!

KEDVEZŐ ÁRAK!

Budapest összes hasonló szolgáltatást nyújtó környezete közül, a Hannibal Cross Gym-ben, továbbra is a legkedvezőbb feltételekkel áldozhattok a testfejlesztés, testkarbantartás oltárán! Ráadásul mi mindezt, lényegesen komolyabb technikai felszereltséggel, sokkal ideálisabb helyszíni adottságokkal, és professzionálisabb szakmai háttérrel biztosítjuk, mint sok más terem!

Elköteleződésedet, és hűségedet kiemelten kezeljük!

Lehetőség van fél éves, valamint éves bérlet megváltására is! Ezzel, még több kedvezmény birtokába juthattok! Hiszen a fél éves bérlet megvásárlása esetén 1 hónap, míg az éves bérlet megvásárlásával 2 hónap a grátisz!

A SZÍNVONALAT viszont még MAGASABBRA EMELJÜK!

Fontos tudni, hogy nálunk nem csak a Crossfit elkötelezett hívei, hanem a manapság legnépszerűbb edzésirányzat, a funkcionális tréning szerelmesei is megtalálják a számításukat!

Csoportos óráinkon, továbbra is elsősorban az egyéni igényeket vesszük figyelembe! Mivel esetleg más-más célokkal, alkati adottságokkal, eltérő állóképességgel, mozgáskoordinációs készséggel rendelkeztek, ezért az adott edzéseken mindig ennek megfelelően kapjátok meg a segítséget és az utasítást a gyakorlatok megfelelő végrehajtásához!

Mi a Hannibal Cross Gym-ben picit másképpen gondolkodunk a preventív egészségmegőrző szolgáltatással kapcsolatban!

A több évtizedes tapasztalatunk, amire sikeres és eredményes versenyzőként tettünk szert, az önmagunk folyamatos szakmai továbbképzése, valamint a rutin, amelynek számos eredményes vendég, tanítvány, és sikeres versenyző a bizonyítéka, hatalmaz fel bennünket arra, hogy bátran kijelenthessük: mi tudjuk, hogy mire van szükséged!

Mi tudjuk, hogy mit, hogyan, miképp, mily módon kell tenni azért, hogy az áhított cél a legideálisabb körülmények között, a lehető legrövidebb időn belül, egészséges körülmények között valósuljon meg számodra!

Nálunk választ kapsz, minden olyan ezzel a témával kapcsolatos kérdésedre, amelyben bizonytalan vagy! Legyen az akár a megfelelő táplálkozással, főzéstechnológiai eljárással, vagy akár az életmódtervezéssel kapcsolatos! Kiegészítő szolgáltatásaink, a Teljes körű gerinc- és ízületi manipulációs kezelés, a Gyógy- és sportmasszázs, valamint a Bio-mágneses rezonancia kezelés is azt a célt szolgálják, hogy Te is megtapasztald a gondtalan, fájdalommentes sportolás örömét!

Mi arra is figyelünk, hogy a nálunk töltött idő alatt kikapcsold a stresszt, elfelejtsd az élet rád rótt nehézségeit, mentesülj a napi munka fáradalmai alól, és a leghatékonyabb edzést végezd az aktuális erőnléti állapotodnak megfelelően! Hogy sikerélményed legyen, valamint felfrissülve, kiegyensúlyozottan, és feltöltődve teljenek a napjaid!

Figyelünk arra is, hogy mindezt vidám, igényes, kulturált, higiénikus, tiszta környezetben tedd!

Ha neked sem mindegy, akkor nálunk a helyed! A Te célod, a miénk is! A Te fejlődésed, eredményeid, sikereid, a mieink is! Mi is azt akarjuk, amit Te, vagyis hogy testileg és lelkileg is jól érezd magad a bőrödben! Mert megérdemled!

Felejtsd el az esetleges előítéleteidet, és adj esélyt magadnak!

Mi, önmagunkkal szemben is magasra állítjuk a mércét! Igen magas kvalitású, szakképzett, tapasztalt, rutinos edzőkkel várunk!

Mi biztosak vagyunk magunkban! Te pedig magabiztossá válsz a segítségünkkel!

Edzőink, a különböző szakirányú képzések elvégzése mellett, több országos Crossfit bajnoki megmérettetésen értek el komoly helyezéseket, valamint egy Crossfit Masters Európa bajnoki 4. helyet is besöpörtek!

Az elkövetkezendőkben is számíthatsz a különböző házi huncutságokra, versengésre, megmérettetésekre, éjszakai mocorgásra! Biztos lehetsz abban, hogy az idén is kimozdítunk a komfortzónádból…! De nem maradnak el a közös programok, ünneplések, és a gasztronómiai orgiák sem!

Mire vársz? Mi várunk rád! Csatlakozz Te is a Hannibal Cross Gym csapatához, a Hannibal Team Hungary-hez, és valósítsd meg önmagad!